English

Träffa Willos drivna medarbetare på Elmia 13-16 November

Den 13-16 November finns Willo på plats i Jönköping på mässan Elmia Subcontractor. - Detta är en självklar mötesplats för Willo där tillverkningsindustrins experter är samlade under ett och samma tak, säger Johan Skandevall, säljare på Willo.

Vi passade på att ställa lite frågor till Johan inför mässan:

Vad tycker du är Willos främsta styrka?

– Personalen. Willos medarbetare står för kompetens, vilja och framåtanda. Vi har otroligt kunniga och serviceinriktade medarbetare som har kunden i fokus. Vi arbetar med en stark vilja att alltid bli bättre. Vi är lyhörda för marknaden vilket gjort att vi sedan något år tillbaka även erbjuder allt större del av värdekedjan från tillverkning till färdig produkt, något som efterfrågas allt mer.

Vad ser du fram emot på Elmia Subcontractor-mässan?

– Alla händelser och möten som äger rum under dessa roliga och lärorika dagarna. Det finns mycket att prata om då det varit ännu ett händelserikt år på Willo, med fortsatt stora investeringar i lokaler, maskiner, rekryteringar och personalutbildningar. Det ska bli roligt att berätta mer kring Willos nyheter, samt få ta del av våra besökares tankar och ideér kring framtida samarbeten.
Vi hoppas att Willos monter ska bjuda in till mycket minglande, fikande, tekniktugg, diskussioner, frågor och mycket mer, säger Johan och avslutar med;

– Varmt välkomna! Ni hittar oss i monter A05:37.

Text och bild: Petra Kjellsson