English

Amår 2019 - Träffa Willo 7 mars på Linnéuniversitetet i Växjö

Är du intresserad av högteknologisk tillverkning och nyfiken på hur det skulle vara att jobba med oss på Willo? Då hoppas vi att vi ses på arbetsmarknadsdagen Amår på Linnéuniversitetet i Växjö den 7 mars.

Amår är en karriärsdag som årligen äger rum på Linnéuniversitetet i Växjö. Det är ett bra tillfälle för studenter och företag att knyta värdefulla kontakter inför arbetslivet. Under den stora mässan som fyller universitetets lokaler så anordnas bland annat kontaktsamtal, underhållning och tävlingar. Mer info om Amårs mässchema, utställare, föreläsare m m hittar du här >

Willo har med våra 60 år blivit ett ledande svenskt företag inom skärande bearbetning med kunder över stora delar av världen. Vår styrka är att kunna tillverka komplicerade detaljer. Vi har därför inte vikt av från vår ursprungliga verksamhetsidé från 1956; att tillverka extremt svåra och små detaljer med kritisk funktion för kunden. Idag är vi cirka 100 engagerade medarbetare, var och en med sin unika kunskap om precisionsbearbetning. En kontakt med oss betyder alltid engagemang och topputrustad maskinpark.

Text: Petra Kjellsson
Bild: www.lnu.se