English

Willo söker Underhållstekniker

Willo AB är ett högteknologiskt, expansivt företag som är ledande inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Willo ABs produkter kännetecknas av högsta kvalitet, vilket är möjligt genom produktionsutrustning i världsklass och hög kompetensnivå hos personalen. Kunderna finns inom en rad branscher, däribland medicinteknik, kärnkraft och traditionell industri. Gemensamt för dessa kunder är att de har extremt höga krav på precision och kvalitet. Vi är idag drygt 120 anställda och har en omsättning på ca 200 MSEK.

Willo är inne i en expansiv fas där vi nu förstärker vår produktionsorganisation och söker

Underhållstekniker

Som underhållstekniker hos oss kommer du att arbeta med att förbättra driftsäkerheten i vår produktionsanläggning. Det innebär att utföra felsökning, reparationer och förbättringar i produktionsutrustningar som består av bl.a. av CNC & PLC styrda maskiner, robotar och övrig utrustning.

Du kommer att tillsammans med dina kollegor planera och utföra underhåll.
I uppdraget ingår att effektivisera liksom att utföra förebyggande underhåll för att uppnå mer lönsam produktion.

För denna tjänst krävs vilja att arbeta med både el, styr och mekanik. Vi ser gärna att du har god kompetens inom minst ett av arbetsområdena.

Kunskap om olika styrsystem samt engelska är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

De viktigaste personliga egenskaperna är att du vill utvecklas och lära dig nya saker. Du är noggrann, ansvarstagande och har stort intresse för teknik i alla dess former. Du är också serviceinriktad och har lätt för att knyta personliga kontakter.

Tjänsten är skiftgående.

Läs mer om oss på www.willo.se


Intresserad?

Skicka din ansökan senast 2021-12-12 till jobbansokan@willo.se.
Frågor besvaras av produktionschef Henrik Wolf på 0470 – 70 14 20