English

Vi söker produktions-planerare

Willo AB är ett högteknologiskt expansivt företag med fokus på skärande bearbetning. Willo AB grundandes i Växjö år 1956 och har idag utvecklats till ett ledande företag inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Försäljningen sker framförallt inom de tre huvudsegmenten industri, energi och medicinteknik. Vi är idag drygt 100 anställda och har enomsättning på ca 160 MSEK.

Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en produktionsplanerare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Vara support till produktionen genom att lägga tillförlitliga produktionsplaner i samråd med produktionsledning
  • Operativt inköp
  • Säkerställa effektiv lagerstyrning
  • Förse företaget med information gällande kundernas prognoser samt aktuell beläggningssituation och kapacitetsbehov
  • Optimera planeringsprocessen

Kvalifikationer och bakgrund:

Du har examen på högskolenivå alternativt KY-utbildning samt har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom logistik och inköp.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i något affärssystem, gärna Jeeves samt har goda kunskaper inom MS-Office. Du kommer att ha både globala och nationella kontakter så det är viktigt att du har goda kunskaper i engelska och svenska.


Din personlighet:

Som person är du analytisk och har ett metodiskt och strukturerat arbetssätt. Du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning, såväl internt som externt. Du har en positiv grundinställning och brinner för din yrkesroll. Att vara spindeln i nätet samt att jobba nära kunderna och leverantörerna är något som du trivs med. Vidare är du prestigelös, utvecklingsinriktad och har förmågan att driva igenom förändringar.

Willo AB står inför en spännande framtid med stora möjlighet för personlig utveckling, vi hoppas att du vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

 

INTRESSERAD?
Ansökan skickas till jobbansokan@willo.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta planeringschef Sofia Gustavsson på 0470-52 99 73 eller HR-chef Peter Grahn 0470-701405

Sista ansökningsdatum är den 20 juni men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.