English

Willo söker Avsynare/ monteringspersonal

Willo AB är ett högteknologiskt expansivt företag med fokus på skärande bearbetning. Willo AB grundandes i Växjö 1956 och har idag utvecklats till ett ledande företag inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Försäljningen sker framförallt inom de tre huvudsegmenten industri, energi och medicinteknik. Vi är idag drygt 100 anställda och har en omsättning på ca 165 MSEK.

Willo står inför en spännande framtid. Vill du vill vara med och utvecklas med oss? Vi söker Avsynare/ monteringspersonal.

Som person är du väldigt noggrann, strukturerad och engagerad i ditt arbete. Du har god uthållighet eftersom jobbet innebär mycket stillasittande arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Willos värderingar: Delaktighet, respekt, innovation och vision, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

– Visuell kontroll av detaljer med hjälp av mikroskop eller andra synhjälpmedel
– Ihopmontering av detaljer


Kvalifikationer

• Läsa  & förstå ritningar
• Behärskar svenska i tal och skrift
• God datavana inkl Office-paketet
• God förmåga att samarbeta

Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta tillsammans med driftiga kollegor. Vi finns i ljusa moderna lokaler som ytterligare bidrar till Willo som en trivsam arbetsplats.


INTRESSERAD?

Skicka din ansökan senast 2018-11-30 till jobbansokan@willo.se
Vi tillämpar löpande urval så kom gärna in med din ansökan tidigare.