English

Willo söker HR-chef

Willo AB är ett högteknologiskt expansivt företag med fokus på skärande bearbetning. Willo AB grundandes i Växjö år 1956 och har idag utvecklats till ett ledande företag inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Försäljningen sker inom de fyra marknadssegmenten Industry, Energy, Medtech och Moldtech . Vi är idag drygt 120 anställda och har en omsättning på ca 200 MSEK.

Läs gärna mer om oss på www.willo.se.

Willo söker HR-chef

Söker du efter spännande utmaningar och vill arbeta både strategiskt och operativt med HR-frågor? Brinner du för att driva utveckling inom HR-området och därmed vara en fortsatt viktig del i Willos  utveckling? Då är den här rollen perfekt för dig!  

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som HR-chef på Willo har du en nyckelfunktion gällande personalfrågor i verksamheten. Du jobbar brett inom HR-området med fokus på kompetensförsörjning, lönebildning, arbetsrätt och förhandlingar, ledarskapsutveckling samt arbetsmiljö.
Målsättning med rollen är att skapa förutsättningar för att Willo ska vara en attraktiv arbetsgivare som kan attrahera och behålla nöjda och engagerade anställda med hög kompetensnivå. Du ingår i organisationens ledningsgrupp

 

Vidare ansvarar du för att:

  • Driva och utveckla HR-processer inom exempelvis systematiskt arbetsmiljöarbete, kompetensförsörjning, rekrytering, ledarskap, facklig samverkan och organisationsfrågor.
  • Initiera och föreslå förändringar och utveckling i syfte att stärka organisation och anställda.
  • Coacha och utveckla chefer i sitt ledarskap.
  • Driva och hantera arbetet med lönerevision och lönekartläggningar.
  • Driva arbetet med årliga medarbetarundersökningar samt uppföljningsarbete tillsammans med ansvariga chefer.

Vi söker dig

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning eller som genom erfarenhet förvärvat dig likvärdig kunskap. Du har flera års erfarenhet av att arbeta brett med kvalificerade HR-frågor på strategisk likväl som operativ nivå. Vi ser att du har goda kunskaper i arbetsrätt samt är van att driva utveckling inom HR-området.

 

Viktiga personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person har du ett genuint intresse för människor, ledarskapsfrågor och för verksamheten som helhet. Du är driven och nyfiken samt gillar problemlösning och främjar möjligheter till utveckling. Du har en god förmåga att skapa delaktighet och att motivera och entusiasmera människor att växa och ta eget ansvar. Du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer och vågar utmana samtidigt som du är ödmjuk och lyhörd för människor omkring dig. Vi ser även att du är kommunikativ, diplomatisk och tydlig.

Vi eftersträvar mångfald när det gäller ålder, kön och kulturell bakgrund.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en bred roll med stora möjligheter att påverka ett viktigt område samtidigt som du själv planerar din dag. Varje dag möts du av engagerade kollegor och ett trivsamt arbetsklimat.

Intresserad av tjänsten?

Skicka din ansökan senast 2022-01-03 till jobbansokan@willo.se.
Har du frågor är du välkommen att ringa VD Marcus Johansson 0470 – 701414.
eller till vår nuvarande HR-Chef Peter Grahn 0470 – 701405.

Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna din ansökan tidigare.