English

Willo söker Kvalitetsingenjör

Willo AB är ett högteknologiskt expansivt företag med fokus på skärande bearbetning. Willo AB grundandes i Växjö år 1956 och har idag utvecklats till ett ledande företag inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Försäljningen sker framförallt inom de tre huvudsegmenten industri, energi och medicinteknik. Vi är idag drygt 100 anställda och har en omsättning på ca 160 MSEK.

Vi behöver förstärkning på vår kvalitetsavdelning och söker därför en kvalitetsingenjör

 Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Vara med och driva samt utveckla vårt kvalitetsledningssystem inklusive avvikelse- och reklamationshantering
  • Driva och stötta verksamheten med förbättringar samt avvikelsehantering
  • Delta och vid behov hålla ihop interna och externa revisioner
  • Vid behov utföra leverantörsaudits
  • Vara kvalitetsavdelningens representant i interna projekt
  • Stötta övriga verksamheten med rutiner samt tolkning av kvalitetsledningssystemet

Kvalifikationer & Bakgrund

Du är högskole- eller civilingenjör samt har goda kunskaper i engelska. Du har några års erfarenhet inom tillverkningsindustrin. Du har erfarenhet av att arbeta med att driva verksamhetssystem certifierade enligt ISO 9001. Du har också arbetat med avvikelsehantering och koordinering av förbättringsaktiviteter/projekt.

Meriterande kvalifikationer

  • ISO 13485, ISO 14001, BRC eller FSSC 22000
  • Erfarenhet att utföra internrevisioner samt leverantörsaudits

Din personlighet

Som person krävs förmåga att kommunicera med såväl interna som externa kontakter. Du har god förmåga att hålla ihop och leda aktiviteter och arbeta med helhetssyn. Du är noggrann och driven samt van vid att ha många bollar i luften.

Willo AB står inför en spännande framtid med stora möjlighet för personlig utveckling, vi hoppas att du vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

INTRESSERAD?

Sista ansökningsdatum 2020-11-15 men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Ansökan skickas till jobbansokan@willo.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kvalitetschef Sofie Villman 0470-701410.