English

Willo söker kvalitetsutvecklare

Willo AB är ett högteknologiskt, expansivt företag som är ledande inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Willo ABs produkter kännetecknas av högsta kvalitet, vilket är möjligt genom produktionsutrustning i världsklass och hög kompetensnivå hos personalen. Kunderna finns inom en rad branscher, däribland medicinteknik, kärnkraft och traditionell industri. Gemensamt för dessa kunder är att de har extremt höga krav på precision och kvalitet. Vi är idag drygt 120 anställda och har en omsättning på ca 200 MSEK.

Om tjänsten

Nu söker vi en Kvalitetsutvecklare som vill vara med och ta kvalitet på Willo till nya höjder. Hos oss står kvalitet i fokus, med höga kvalitetskrav både från oss själva, våra kunder och de branscher vi är verksamma i. Med ambitionen att ständigt förbättra och utveckla vårt kvalitetsarbete kommer du som kvalitetsutvecklare hos oss att ha en nyckelroll i den resan.

I rollen kommer du bland annat fokusera på att driva förbättringsarbeten tillsammans med verksamheten, hålla ihop och leda arbete kring avvikelser och reklamationer samt representera kvalitetsavdelningen i interna projekt. Du kommer vara med och driva utvecklingen av vårt kvalitetsledningssystem samt stötta övriga verksamheten med rutiner och tolkning av systemet. Du kan även komma att hålla ihop externa och interna revisioner samt utföra leverantörsaudits.

Då kvalitet skapas i hela organisationen blir ett tvärfunktionellt samarbete en naturlig del i din vardag med goda förutsättningar att lära känna stora delar av organisationen.

Om dig

För den här rollen ser vi att du är en driven person med god förmåga att agera både operativt och lyfta blicken för att se helheten. Att identifiera förbättringsområden faller sig naturligt för dig och du har även förmågan att genomföra dessa i en föränderlig miljö. Vi ser att du tycker om att hålla ihop och leda aktiviteter och är van vid att hantera flera projekt samtidigt. Då du kommer samarbeta brett med både interna och externa kontakter har du en god kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska.

Vidare ser vi att du har utbildning som högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande. Du har även erfarenhet inom kvalitetsutveckling, verksamhetsutveckling, koordinering av förbättringsarbete, projektledning eller liknande. Har du dessutom erfarenhet av att driva eller revidera verksamhetssystem certifierade enligt ISO 9001 eller liknande standard ser vi det som extra positivt (pluspoäng för ISO 13485).

 

Nyfiken?

Sista ansökningsdatum 2022-01-16, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Ansökan skickas till jobbansokan@willo.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kvalitets- och miljöchef Nina Axelsson 0470-55 69 53.