English

Willo söker produktionsledare

Willo AB är ett högteknologiskt expansivt företag med fokus på skärande bearbetning. Willo AB grundandes i Växjö år 1956 och har idag utvecklats till ett ledande företag inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Försäljningen sker framförallt inom de tre huvudsegmenten industry, energi och medicinteknik. Vi är idag drygt 120 anställda och har en omsättning på ca 200 MSEK.

Willo är inne i en expansiv fas där vi nu stärker vår produktionsorganisation och söker en produktionsledare till vårt produktionsteam. Vi står också inför en spännande tid där vi ställer om produktion där mångfald och Lean är nyckelord. En förutsättning är rätt ledarskap. Vi söker dig som tror på att lyckas genom andra.

Vi erbjuder en utmanande och stimulerande roll i en resultatorienterad och tekniskt avancerad miljö.

I rollen som produktionsledare får ansvar för två avdelningar med ca 30 kompetenta medarbetare och leder den framåt tillsammans med teamledarna. Du har den drivande rollen och utvecklar dina medarbetare. För dig är det naturligt att visa vägen och vara ett föredöme, att visa framåtanda och hålla dig i täten. Vi tror att du brinner för att förbättra arbetsplatsen med hänsyn till säkerhet, kvalitet, leverans och kostnad. Att vara skicklig på att anpassa ditt ledarskap för att hitta människors olika drivkrafter är ett måste. Du värdesätter mångfald och jämställdhet, allt efter övertygelsen om att detta leder till utveckling. Rollen inkluderar tvärfunktionellt samarbete med teknikorganisationen, underhåll, logistik, HR, kvalitet och ekonomi.

Vi söker dig som:

  • Vill leda och utveckla medarbetare
  • Är hands-on samtidigt som du arbetar strategiskt. Helhetstänk och resultatorientering krävs i vår miljö.
  • Säger vad du tycker, influerar för att skapa positiv förändring
  • Initierar ett gott samarbete med dina kollegor under bra och dåliga dagar

Vi tror att du har:

  • Kunskap om LEAN-filosofin, problemlösning och ständiga förbättringar.
  • Har en inspirerande, inkluderande och samarbetsvillig personlighet.
  • Förmåga att kommunicera så att folk förstår
  • Utbildning inom produktion, teknik, logistik eller liknande
  • Stort mått av hederlighet och tillit

Om du är intresserad av en utmaning i en högintensiv miljö och har ett nyfiket sätt så är du varmt välkommen att söka. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.


Intresserad?

Skicka din ansökan senast 2021-06-20 till jobbansokan@willo.se.
Har du frågor är du välkommen att ringa produktionschef Henrik Wolf på 0470 – 701420

Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna din ansökan tidigare