English

Willo söker Produktionsledare

Willo AB är ett högteknologiskt expansivt företag med fokus på skärande bearbetning. Willo AB grundandes i Växjö 1956 och har idag utvecklats till ett ledande företag inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Försäljningen sker framförallt inom de tre huvudsegmenten industri, energi och medicinteknik. Vi är idag drygt 100 anställda och har en omsättning på ca 165 MSEK.


Willo är inne i en expansiv fas där vi nu stärker vår produktionsorganisation och söker en Produktionsledare.

Som produktionsledare blir din uppgift att leda och utveckla produktionen och medarbetare. I rollen har du personalansvar och ansvar för en verksamhet som ständigt utvecklas. Ditt ansvarsområde omfattar tre produktionsavdelningar där produktionen huvudsakligen bedrivs i 2- eller 3-skift.
Du har en operativ roll där närhet till processen och en god teknisk förståelse är viktiga faktorer.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

• Planera, leda och fördela det dagliga arbetet tillsammans med dina Teamledare för att uppnå maximal produktion
• Kontinuerlig produktionsuppföljning och uppföljning av nyckeltal
• Löpande arbetsmiljö-, kvalitets- och säkerhetsarbete
• Aktivt bidra till att uppnå affärs- och resultatmål genom kort- och långsiktig styrning av verksamheten

 

Dina personliga egenskaper

Du är en ledare som har förmågan att skapa engagemang hos dina medarbetare. För att kunna utveckla både individer och organisation krävs att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper eftersom vi ser det som en viktig del i vår framgång.

 

Din Bakgrund

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom något av följande områden; teknik, ekonomi eller ledarskap. Erfarenhet från tidigare ledande befattning liksom regulatorisk tillverkning är meriterande.

 

Vad kan vi erbjuda

Vi har all verksamhet väl samlad i Växjö, vi har lokala ägare och korta beslutsvägar. Vi finns i ljusa trivsamma lokaler som till största del är nybyggda eller nyligen renoverade.
I rollen som Produktionsledare på Willo förväntas du driva förändringsarbete som utifrån dina erfarenheter utformar morgondagens processer i produktionen. Dina kvalifikationer blir en del av vår fortsatta framgång.

Willo står inför en spännande framtid. Vill du vara med och utvecklas med oss?

 

Intresserad?

Skicka din ansökan senast 2019-01-10 till jobbansokan@willo.se.
Har du frågor är du välkommen att ringa produktionschef Henrik Wolf
på 0470 -70 14 20

Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna din ansökan tidigare.