English

Willo söker Produktionstekniker

Willo AB är ett högteknologiskt, expansivt företag som är ledande inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Willo AB:s produkter kännetecknas av högsta kvalitet, vilket är möjligt genom produktionsutrustning i världsklass och hög kompetensnivå hos personalen. Kunderna finns inom en rad branscher, däribland medicinteknik, kärnkraft och traditionell industri. Gemensamt för dessa kunder är att de har extremt höga krav på precision och kvalitet. Vi är idag cirka 120 anställda och har en omsättning på ca 200 MSEK.

Om tjänsten

Är du redo för nya utmaningar? Vi söker en produktionstekniker för tekniskt utvecklingsarbete inom skärande bearbetning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Fortsätta utveckla CAD/CAM strukturen för fräs/svarv
  • Produktionsbereda nya och ändrade artiklar
  • Teknisk support till produktion
  • Tekniskt stöd till marknad och projektledare

Om dig

Vi söker dig med flera års erfarenhet inom skärande bearbetning med 5-axlig fräsning och svarvning samt CAD/CAM beredning. Du har en god förmåga att kommunicera med såväl interna som externa kontakter, samt har ett tvärfunktionellt synsätt. Du arbetar helst systematiskt och analytiskt och gillar utmaningen i att finna olika lösningar beroende på maskin och teknik. Du ser helheten, kan prioritera de viktigaste uppgifterna samtidigt som du är prestigelös och hugger in där det behövs för att säkerställa vår leverans.

Hos oss på Willo finns härliga kollegor och stora möjligheter till personlig utveckling. Vi hoppas att du vill vara med och utvecklas tillsammans med oss!

Nyfiken?

Ansökan skickas till jobbansokan@willo.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta produktionschef Jenny Kejder 0470-52 99 84, jenny.kejder@willo.se.