English

Willo söker Underhållstekniker, 2 tjänster

Willo AB är ett högteknologiskt expansivt företag med fokus på skärande bearbetning. Willo AB grundandes i Växjö år 1956 och har idag utvecklats till ett ledande företag inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Försäljningen sker framförallt inom de tre huvudsegmenten industri, energi och medicinteknik. Vi är idag drygt 100 anställda och har en omsättning på ca 160 MSEK.

Willo är inne i en expansiv fas där vi nu stärker vår produktionsorganisation och söker underhållstekniker, 2 tjänster.

Dina arbetsuppgifter

Som underhållstekniker hos oss kommer du att arbeta med att förbättra driftsäkerheten i vår produktionsanläggning. Det innebär att utföra felsökning, reparationer och förbättringar i produktionsutrustningar som består av bl.a. av CNC & PLC styrda maskiner, robotar och övrig utrustning.

Du kommer att tillsammans med dina kollegor planera och utföra underhåll.
I uppdraget ingår att effektivisera liksom att utföra förebyggande underhåll för att uppnå en mer lönsam produktion.

För dessa tjänster krävs vilja att arbeta med både el, styr och mekanik. Vi ser gärna att du har god kompetens inom minst ett av arbetsområdena.

Kunskap om olika styrsystem samt engelska är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

De viktigaste personliga egenskaperna är att du vill utvecklas och lära dig nya saker samt är noggrannhet, ansvarstagande, serviceinriktad och ha ett stort intresse för teknik i alla dess former. Du ska också ha lätt för att knyta personliga kontakter.

Tjänsten är på dagtid.


Läs mer om oss på www.willo.se

 

Ansökan

Skicka din ansökan senast 2019-08-29 till jobbansokan@willo.se

Frågor besvaras av produktionschef Henrik Wolf på 0470 – 70 14 20