English

Willo söker Key Account Manager

Willo AB fortsätter befästa sin starka position på marknaden. Nu söker vi dig som drivs av att skapa stabila affärsrelationer med hjälp av långsiktighet och högt förtroendekapital. Willo AB har tack vare högt fokus på teknisk innovation en väl förankrad konkurrensfördel.

Willo AB är ett högteknologiskt expansivt företag med fokus på skärande bearbetning. Willo AB grundandes i Växjö år 1956 och har idag utvecklats till ett ledande företag inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Försäljningen sker framför allt inom de tre huvudsegmenten industri, energi och medicinteknik. Vi är idag ca 125 anställda och har en omsättning på ca 220 MSEK. Läs gärna mer om oss på www.willo.se.

Dina arbetsuppgifter

Som Key Account Manager på Willo är ditt huvudsakliga ansvar att skapa affärer utifrån kundens behov, och agera som deras samarbetspartner i utvecklingen av kundens affär. Försäljningsprocesserna drivs som projekt och du ansvarar för hela affärsprocessen från första dialog till slutförhandling och kontraktsskrivning.  I din vardag jobbar du ständigt med nya tekniska lösningar och metoder i nära samarbete med våra tekniker och vår produktion för att skapa ett så stort kundvärde som möjligt. Arbetsuppgifterna kommer konkret att innehålla uppsökande säljarbete, avtal/offerter, hantera produktionstekniska frågor ur ett kundperspektiv, kalkylering och uppföljning.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk försäljning B2B. Du är intresserad av teknisk problemlösning och du har ett djupt tekniskt kunnande. Som person har du en stark inre motor och drivs av att bygga långsiktiga och lönsamma affärsrelationer. Du är kommunikativ, innovativ och starkt utvecklingsorienterad med förmåga att identifiera sammanhang ur ett övergripande perspektiv. Du är en sann lagspelare som uppskattar att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du har förmågan att skapa förtroende och bygga relationer i alla led.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har

  • Erfarenhet av försäljning B2B
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning alt. högre teknisk utbildning
  • God kommunikativ förmåga
  • God engelska och svenska i tal och skrift
  • Med fördel branscherfarenhet skärande bearbetning

Vad kan vi erbjuda dig?

  • Tillsvidareanställning
  • Gedigen produktteknisk introduktionsutbildning
  • Modernt CRM-system med bra kundunderlag

Ansökan
Sista ansökningsdatum är den 31 augusti men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Vi har semesterstängt v. 28-31 då det kan vara svårt att nå oss. Ansökan skickas till jobbansokan@willo.se. Skriv KAM i ämnesraden. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta marknadschef Johan Backgård 0470-70 14 21.