English

Ny ekonomistyrning på Willo

Hanna Kindstedt heter Willos nya ekonomichef. Hanna har en gedigen ekonomisk bakgrund och har under de senaste 15 åren haft ekonomichefsrollen på större tjänsteföretag och industrier i regionen, bland annat på Växjö Energi AB och Volvo Construction Equipment.

– Jag är glad och tacksam för förtroendet att få ta över detta viktiga uppdrag, säger Hanna. Jag kommer att fortsätta utveckla Willo i den nytänkande anda som redan råder. Sedan en tid tillbaka har Willo jobbat kontinuerligt med att effektivisera repetitiva processer. Detta är ett arbetssätt som jag själv har stor erfarenhet av och som jag ser fram emot att få driva vidare då det frigör tid för mer värdeskapande uppgifter som gynnar både anställda och kunder.

Hanna tar över stafettpinnen efter Peter Grahn, som under de senaste 20 åren haft rollen som ekonomi- och personalansvarig på Willo. Fortsättningsvis ska Peter istället inrikta sig enbart på HR-relaterade uppgifter, ett arbetsområde som växer i takt med att företagets anställda blir allt fler.

Vi hälsar Hanna varmt välkommen och önskar både henne och Peter all lycka på sina nya uppdrag.

Text och bild: Petra Kjellsson