English

Willo söker Teknisk projektledare

Willo behöver förstärkning inom teknikavdelningen och söker därför en TEKNISK PROJEKTLEDARE. I rollen får du utveckla dina ledaregenskaper, driva intressanta projekt och tillgodose ditt intresse för positiv problemlösning ihop med dina kollegor.

Willo AB är ett högteknologiskt expansivt företag med fokus på skärande bearbetning. Willo AB grundandes i Växjö år 1956 och har idag utvecklats till ett ledande företag inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Försäljningen sker framför allt inom de tre huvudsegmenten industri, energi och medicinteknik. Vi är idag 125 anställda och har en omsättning på ca 220 MSEK. Läs gärna mer om oss på www.willo.se.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teknisk projektledare är du en viktig nyckelperson i alla våra kundprojekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara projektledning vid implementering av nya artiklar, där du får ta ett helhetsansvar för det tekniska utvecklingsarbetet, leverans och budget. Du kommer även att vara ett tekniskt stöd till marknad/försäljning inklusive kostnadskalkylering. Övriga arbetsuppgifter beroende på din bakgrund och intresse är investeringsprojekt och tekniska utredningar.

Din profil

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har likvärdig kunskap, samt erfarenhet från liknande arbete. Du har stort tekniskt kunnande där erfarenhet inom skärande bearbetning är meriterande.

För att lyckas i rollen som teknisk projektledare är du kommunikativ, affärsmässig och har lätt att ta till dig ny teknik. Du är driven, förtroendeingivande och har ett systematiskt och analytiskt synsätt. I din roll bör du vara prestigelös, lyhörd och en sann lagspelare där kunden alltid är i stort fokus.

Hos oss på Willo finns härliga kollegor och stora möjligheter till personlig utveckling. Vi är expansiva, har precis byggt ut och renoverar, så till hösten har vi nya fräscha lokaler och nya maskiner. Vi hoppas att du vill vara med och utvecklas tillsammans med oss!

Intresserad?
Ansökan skickas till jobbansokan@willo.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta teknisk chef, Peter Hultkvist 0470–70 14 18.

Sista ansökningsdatum är den 31 augusti men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.