English

Willo söker Kvalitetsingenjör

Willo AB är ett högteknologiskt, expansivt företag som är ledande inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Willo ABs produkter kännetecknas av högsta kvalitet, vilket är möjligt genom produktionsutrustning i världsklass och hög kompetensnivå hos personalen. Kunderna finns inom en rad branscher, däribland medicinteknik, kärnkraft och traditionell industri. Gemensamt för dessa kunder är att de har extremt höga krav på precision och kvalitet. Vi är idag drygt 120 anställda och har en omsättning på ca 200 MSEK.

Om tjänsten

Nu söker vi en Kvalitetsingenjör som vill vara med och ta kvalitet på Willo till nya höjder. Hos oss står kvalitet i fokus, med höga kvalitetskrav både från oss själva, våra kunder och de branscher vi är verksamma i. Med ambitionen att ständigt förbättra och utveckla vårt kvalitetsarbete kommer du som kvalitetsingenjör hos oss att ha en nyckelroll i den resan.

I rollen kommer du bland annat fokusera på att driva förbättringsarbeten tillsammans med verksamheten, hålla ihop och leda arbete kring avvikelser och reklamationer samt representera kvalitetsavdelningen i interna projekt. Du kommer vara med och driva utvecklingen av vårt kvalitetsledningssystem samt stötta övriga verksamheten med rutiner och tolkning av systemet. Du kan även komma att hålla ihop externa och interna revisioner samt utföra leverantörsaudits.

Då kvalitet skapas i hela organisationen blir ett tvärfunktionellt samarbete en naturlig del i din vardag med goda förutsättningar att lära känna stora delar av organisationen.

Om dig

För den här rollen ser vi att du är en driven person med en god förmåga att agera både operativt och lyfta blicken för att se helheten. Att identifiera förbättringsområden faller sig naturligt för dig och du har även modet att genomföra dessa i en föränderlig miljö. Vi ser att du tycker om att hålla ihop och leda aktiviteter och är van vid att hantera flera projekt samtidigt. Då du kommer samarbeta brett med både interna och externa kontakter har du en god kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska.

Vidare ser vi att du har:

  • Utbildning som högskole- eller civilingenjör med några års erfarenhet från tillverkande industri
  • Erfarenhet av att driva verksamhetssystem certifierade enligt ISO 9001 eller liknande standard (pluspoäng för ISO 13485)
  • Erfarenhet av avvikelsehantering och koordinering av förbättringsarbete

Har du även erfarenhet av ISO 14001 eller har utfört internrevisioner och leverantörsaudits ser vi det som extra positivt.

 

Nyfiken?

Sista ansökningsdatum 2021-11-14, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Ansökan skickas till jobbansokan@willo.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Nina Axelsson 0470-55 69 53 alt nina.axelsson@willo.se.