English

Ökad produktionskapacitet i fabriken

Många nya kundprojekt och ökad produktion av befintliga uppdrag har inneburit att Willo under året investerat i ny kapacitet och nya maskiner.

– Vi är tacksamma för den utveckling och det förtroende vi fått från befintliga och nya kunder. Det är högt tryck i vår produktion och för att kapacitetsmässigt kunna matcha orderingången tog vi beslutet att investera i fabriken, säger Henrik Wolf som är produktionschef.

Under verksamhetsåret har Willo investerat i totalt åtta CNC-styrda längdsvarvar från Citizen, samt två svarvar med programmerbar B-axel, vilket gör att de klarar detaljer upp till Ø32.

– Vi har även gjort flera investeringar inom utrustning för paketering och etikettering, mätteknik, slipteknik samt gjort interna optimeringar av produktionsytor, berättar Henrik.

Samtidigt som Willo gör investeringar i fabriken har man också utökat personal-styrkan med ytterligare åtta medarbetare.

– Som produktionschef känner jag mig trygg att vi fortsätter vår tillväxt och att vi stärker vår kompetens, inte minst inom teknikområdet. Detta gör att såväl kapacitet som leveransförmåga till kund förbättras ytterligare.

Är du intresserad av vår produktionskompetens och vad vi kan erbjuda för skräddarsydda lösningar för just dina behov, är du välkommen att besöka oss på Subcontractormässan i Jönköping. Mellan den 14 och 17 november finns vi på plats i monter A05:37 och visar upp våra möjligheter.