English

SNABBT
EFFEKTIVT
MODERNT

/ MoldTech

AUTOMATISERAD TILLVERKNING OCH VOLYMPRODUKTION

Vår anpassade produktionsenhet och automatiserade maskinpark, i kombination med vår kvalitetssäkrade process, tillåter oss att producera 24h om dygnet, sju dagar i veckan.

AUTOMATIONSLÖSNING

Vår automationslösning av ventilproduktionen gör att vi kan hantera stora volymer, samtidigt som vi får korta ledtider och konkurrenskraftiga priser. Vi har kvalitetssäkrade processer och är certifierade enligt ISO 9001, ISO 13485 och ISO 14001.

UTVECKLINGSPARTNER

Däcktillverkning är ett applikationsområde där ventiler säkrar kvaliteten på produkten och höjer produktiviteten i tillverkningen. Willo har lång erfarenhet av kritiska detaljer som ska fungera i större system med höga krav på precision och tillförlitlighet. Vi har varit med och utvecklat självstängande ventiler från 2 mm i ytterdiameter. Vi är leverantör till några av de marknadsledande företagen inom branschen.

KOMPLETT MONTERING

Om du som kund önskar, kan Willo ansvara för komplett montering av ventilens tre ingående komponenter. Vi har kvalitetssäkrade processer och efterkontroller för att säkerställa resultatet.

TILLVERKNINGSPROCESSEN

Alla aktiviteter och steg i tillverkningsprocessen styrs av Willos beredningsprocess. Redan på offertstadiet har vi identifierat optimal produktionsutrustning för att säkerställa kvalitetskrav, volymbehov och lägsta möjliga tillverkningskostnad.

Läs mer om processen