English

Willo söker CNC-operatör med erfarenhet

CNC-operatör

Willo AB är ett högteknologiskt, expansivt företag som är ledande inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Willo AB:s produkter kännetecknas av högsta kvalitet, vilket är möjligt genom produktionsutrustning i världsklass och hög kompetensnivå hos personalen. Kunderna finns inom en rad branscher, däribland medicinteknik, kärnkraft och traditionell industri. Gemensamt för dessa kunder är att de har extremt höga krav på precision och kvalitet. Vi är idag cirka 125 anställda och har en omsättning på ca 240 MSEK.

I höst inviger vi vår nya produktionshall på 1200 kvm produktionsyta samt nytt lager för in- och utlastning.

Om tjänsten

Är du redo för nya utmaningar? Vi söker en erfaren CNC-operatör inom skärande bearbetning.

Om dig

Vi söker dig som har CNC-utbildning inom skärande bearbetning. Du behöver ha goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Som person är du ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är engagerad och drivs av att göra ett bra jobb, samtidigt som du har en förmåga att ha struktur samt ordning och reda omkring dig.

Vad vi erbjuder dig

Vi sätter stort värde på dig som medarbetare hos oss. Vi är ett familjeföretag och den känslan håller vi kvar i även om vi växer och expanderar. Hos oss på Willo finns härliga kollegor och stora möjligheter till personlig utveckling. Vi hoppas att du vill vara med och utvecklas tillsammans med oss!

Nyfiken?

Ansökan skickas till jobbansokan@willo.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta produktionschef Jenny Kejder 070-5711035, jenny.kejder@willo.se.