English

Willo söker Produktionsplanerare

Willo AB är ett högteknologiskt expansivt företag med fokus på skärande bearbetning. Willo AB grundandes i Växjö år 1956 och har idag utvecklats till ett ledande företag inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Försäljningen sker framför allt inom de tre huvudsegmenten industri, energi och medicinteknik. Vi är idag ca 125 anställda och har en omsättning på ca 220 MSEK. Läs gärna mer om oss på www.willo.se.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I rollen som produktionsplanerare kommer du att ha en central roll där du ansvarar för att skapa och optimera produktionsplaner. Du säkerställer rätt resurser och material vid rätt tidpunkt, samt hanterar produktionsflöden effektivt. I dina arbetsuppgifter ingår även att hålla berörda personer informerade och uppdaterade om kundernas behov samt kapacitetsbehovet i maskinerna.

Du ingår i avdelningen logistik bestående av ytterligare en planerare, orderadministratör, lager- och monteringspersonal samt logistikchefen.

Kvalifikationer och bakgrund:

Vi tror att du har examen på högskolenivå eller KY-utbildning inom logistik och inköp. Meriterande är några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kommer att ha både nationella och internationella kontakter, varför det är ett krav att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Din personlighet:

Som person är du analytisk, eftertänksam och har ett strukturerat arbetssätt. Du är självgående, tar stort ansvar och ligger alltid steget före. Vi värdesätter din förmåga att samarbeta effektivt med olika avdelningar och kan lätt anpassa dig till nya förutsättningar. Du har stort kundfokus och är duktig på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och kollegor.

Vad kan vi erbjuda dig:

Vi erbjuder dig ett stimulerande och viktigt arbete på ett välmående företag med härliga kollegor, där den ena dagen inte är den andra lik. Att ha en god balans mellan arbete och fritid, trivas och ha kul på jobbet är en självklarhet för oss. Tillsammans försöker vi alltid överträffa kundens krav där kvalitet och precision spelar en avgörande roll. Vi hoppas att du känner detsamma och vill bli en del av vårt team! 

INTRESSERAD?
Ansökan skickas till jobbansokan@willo.se, märk ämnesraden med produktionsplanerare. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta logistikchef Sofia Gustavsson på 0470-52 99 73 eller HR-chef Pernilla Rosander på 0470-70 14 20.

Sista ansökningsdatum är den 7 april men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.