English

Willo söker Produktionsledare

Willo fortsätter befästa sin starka position på marknaden och är just nu i en spännande fas med en ny produktionshall. Vi söker dig som vill arbeta som produktionsledare, en utmanande och stimulerande roll i en resultatorienterad och tekniskt avancerad miljö.

Willo AB är ett högteknologiskt expansivt företag med fokus på skärande bearbetning. Willo AB grundandes i Växjö år 1956 och har idag utvecklats till ett ledande företag inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Försäljningen sker framför allt inom de tre huvudsegmenten industri, energi och medicinteknik. Vi är idag ca 125 anställda och har en omsättning på ca 220 MSEK. Läs gärna mer om oss på www.willo.se.

Dina arbetsuppgifter

Som produktionsledare leder och organiserar du det dagliga arbetet på din avdelning. Tillsammans med dina teamleaders, kollegor och medarbetare får du verksamheten att utvecklas och flyta på så effektivt som möjligt med ett ansvar för att optimera produktionen utifrån personal, kvalitet och satt budget. Du visar vägen, är ett föredöme och duktig på att nå resultat genom att anpassa ditt ledarskap efter situation och individ.

Du är även en viktig spelare i produktionsledningsgruppen som består av produktionschef, logistikchef och produktionsledare. Du arbetar med mål och strategier kopplade till gällande affärsplan och budget och planerar, genomför och följer upp. Rollen inkluderar ett tvärfunktionellt samarbete med teknik, projekt, underhåll, och kvalitet.

Din profil

Vi tror att du har utbildning inom produktion, teknik, logistik eller liknande och erfarenhet som ledare i ett tillverkande företag, gärna inom skärande bearbetning. För att trivas och bli framgångsrik i rollen behöver du vara en ansvarsfull, lyhörd och trygg ledare med god organisationsförmåga. Du arbetar självständigt, ser helheten och har ett resultatdrivet tillvägagångssätt. Du följer upp din verksamhet noga och har en förmåga att se dina medarbetare. Du kommunicerar på ett sätt som alla förstår, är en problemlösare och skapar positiv förändring.

Vi hoppas att du vill vara med på vår resa. Vi tror att det är tillsammans vi gör skillnad!

 

Ansökan
Sista ansökningsdatum är den 20 mars men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Ansökan skickas till jobbansokan@willo.se. Skriv produktionsledare i ämnesraden. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta produktionschef Jenny Kejder 0705-711 035.